・ 《komatsuna genovese pasta🥬》 ・ ○パスタ▶︎100グラム ○小松菜▶︎1株 ○玉ねぎ▶︎1/2 ○じゃがいも▶︎1/2 ○えのき▶︎1/3袋 ○にんにく▶︎1カケ ○オリーブオイル▶︎適量 ○塩、胡椒▶︎適量 ・ 玉ねぎとえのきをオリーブオイルと にんにくで炒めて、半分に分けます。 茹でた小松菜と一緒にミキサーに かけてジェノベーゼにする用と、 後から和える用です🙆♀️ パスタとジャガイモを茹で、 ジェノベーゼと玉ねぎとえのきを 和えたら完成🥬 ————————————————— ・ ○pasta▶︎100g ○komatsuna▶︎a head ○onion▶︎1/2 ○potato▶︎1/2 ○enoki mushroom▶︎1/3package ○garlic▶︎a clove ○olive oil▶︎as needed ○salt, black pepper▶︎as needed ・ Stir fry the onion and enoki with olive oil and garlic and divide in half. One is for making genovese with boiled Komatsuna, and the other is for mixing later 🙆♀️ Boil pasta and potatoes, mix with genovese, onions and enoki mushrooms and it's done 🥬
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