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✴︎Vegan Persimmon Brownies✴︎ 【ENG/日本語】 : Ingredients 100g silken tofu 50ml soymilk 20g beet sugar 1tbsp olive oil 100g all-purpose flour 3g baking powder 30g cacao powder 1tsp cinnamon topped with sliced persimmon : Instructions 1.Preheat oven to 350℉/180℃. 2.Put silken tofu, soymilk, sugar and olive oil in a blender and blend until smooth. 3.Combine dry ingredients with the wet ingredients and stir well. 4.Pour the batter into the baking pan.and put sliced persimmon on the top. 5. Bake for 35-40mins. : : Hello beautiful friends! I don’t usually put captions but today I can’t keep silent bc this vegan brownie is SO GOOD. The texture is just my ideal. P.S. The cold weather makes me crave something chocolatey. Does anyone agree? : : 材料 100g 豆腐 50ml 豆乳 20g てんさい糖 大さじ1 オリーブオイル 100g 中力粉※薄力粉よりオススメです 3g ベーキングパウダー 30g カカオパウダー 小さじ1 シナモン お好みで柿をトッピング : 作り方 1.オーブンを180℃に予熱。 2.豆腐、豆乳、てんさい糖、オリーブオイルをミキサーに入れて滑らかになるまで混ぜる。 3.粉類を加えてよく混ぜる。 4.生地を型に流し入れて、スライスした柿をトッピング。 5.35~40分を目安に焼く。 : 私が今までトライしたヴィーガンスイーツの中でも、このお豆腐ブラウニーが断トツで美味しくて感激して、それからずっとリピートしてます🥺ねっとりした食感がたまらない、、、しかも簡単!冬になると無性にチョコが食べたくなるので、これを大量作ってストックしておこうかなと思います😅 : : : #vegan #veganfood #veganbaking #baking #bakinglove #bakingrecipes #brownies #veganbrownies #tofubrownie #tofurecipes #persimmon #healthyfood #healthydesserts #vegandessert #plantbased #ヴィーガン #ヴィーガンスイーツ #ヴィーガンレシピ #お菓子作り #手作りお菓子 #ブラウニー #ヴィーガンブラウニー #豆腐ブラウニー #豆腐スイーツ #柿 #柿スイーツ #ヘルシースイーツ #ヘルシーレシピ #白砂糖不使用

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