Homemade Lasagna ヴィーガンラザニア Lasagna is one of my favorite comfort foods😁Is there anyone that actually dislikes lasagna🤔?? I made my lasagna with 4 main ingredients: ・lasagna pasta - store bought ・bolognese sauce - there's a recipe on my 6/26 post ・shredded cheese - my fave is My Vegan Shred from @marinfood_official ・Bechamel (white sauce) - recipe below👇 For a super quick and easy Bechamel sauce, you only need 4 ingredients: ・1+1/2 tbsp vegan butter ・2 tbsp flour ・400 ml (1+3/4 cup) warm soy milk ・1 tbsp white miso ✨ 1. Melt the butter in a pan on medium heat, then add the flour and stir well until there are no lumps. 2. Slowly whisk in the warm soy milk. Add several tablespoons at a time and whisk well each time to form a thick creamy mixture. 3. Reduce heat to low, and add the white miso. Simmer for 5-10 more minutes until the sauce thickens, stirring occasionally. ✨ For the lasagna, layer the main ingredients in a baking dish, starting with bolognese at the bottom and cheese as the top layer. The rest is up to you😚💕Bake it in the oven per the directions on the pasta package. 💖 Am I the only one that enjoys cold lasagna the next day🤭? ・ ・ 今日はヴィーガンラザニアを作りました😋パスタ料理の中でラザニアが一番好きかも〜😚 使った主な材料は4つ: ・ラザニアシート - 市販の物 ・ボロネーゼ - レシピは6/26のポストに👍 ・ヴィーガンチーズ - オススメは @marinfood_official の「私のヴィーガンシュレッド」 ・ベシャメルソース - レシピは👇 ✨ 簡単ベシャメルソースのレシピ: ・ヴィーガンマーガリン 大さじ1.5 ・薄力粉 大さじ2 ・豆乳(常温) 400 ml ・白味噌 大さじ1 ✨ 1. 鍋にマーガリンを入れ中火で溶かしたら、薄力粉を入れる。ダマにならないようにしっかり混ぜる。 2. 常温の豆乳を少しずつ加えて、よく混ぜる。 3. 弱火にして、味噌を加える。トロリとするまで混ぜながら火を入れる(5−10分) ✨ ラザニアは、耐熱容器にボロネーゼ、パスタ、ベシャメルソースを順番に並べて、トッピングにチーズを乗せたらオーブンで焼くだけ☺️温度と時間はパスタのパッケージ通りに💕 💖 ウチでは大きめの容器でラザニアを作るので、3日間は食べ続けるかな😅 ・ ・ #lasagna #veganlasagna #ラザニア #ヴィーガンラザニア
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