Trendly

インフルエンサーに関するエンタメ情報を発信

【CINNAMON PECAN CHICKPEA BLONDIES】Repost @laurenslovelykitchen Visit her page for more amazingly delicious and healthy recipes! . --------------------------- 【ピーカンナッツとひよこ豆のブロンディー】 @laurenslovelykitchen(日本語レシピは後半) --------------------------- . HOW TO ➡️ In a food processor, thoroughly blend all ingredients until completely smooth (may take 4-5 minutes): 15 oz. can chickpeas, rinsed and drained 1/2 cup natural peanut butter 1/2 cup pure maple syrup 1/2 tsp cinnamon 1/2 tsp each: baking soda & baking powder 1/4 tsp salt Preheat oven to 350. Spray a 9x5 inch loaf pan. Spread batter into an even layer. Dough will be sticky! Top with 1/3 cup chopped raw pecans. Bake for 25 minutes. Let cool completely in pan on wire rack. Slice into 8 bars. Store leftovers in fridge. . --------------------------- 【ピーカンナッツとひよこ豆のブロンディー】 . ■材料 ・ひよこ豆 1缶(420g) ・ナチュラルなピーナッツバター 1/2カップ ・メープルシロップ 1/2カップ ・シナモン 小さじ1/2 ・ベーキングパウダー 小さじ1/2 ・ベーキングソーダ 小さじ1/2 ・塩 小さじ1/4 トッピング ・ピーカンナッツ 1/3カップ ■作り方 ・フードプロセッサーで全ての材料をスムーズになるまで混ぜる(4~5分) ・オーブンを180度で予熱する。23×13㎝のケーキ型に油を敷く。生地を入れ、ピーカンナッツをトッピングする。 ・25分焼く。しっかり冷ましてからワイヤーラックに移す。 ・8個に切り分け、冷蔵庫で保管する . --------------------------- 「甘いものを楽しみながらヘルシーに」をモットーに、カラダとココロを満たすスイーツレシピを探索中。主に海外サイトで見つけたものをリポストしています。 . . . . . #ピーカンナッツ #ブロンディー #ブラウニー #ヘルシースイーツ #ヴィーガンスイーツ #グルテンフリー #グルテンフリースイーツ #砂糖不使用 #乳製品不使用 #ギルトフリー #veganrecipes #healthyvegan #healthyveganfood #plantbased #vegandessert #cleaneating #pecannut #chickpeablondies #pecanpie

healthy.chocolate.lover

43

0

MIDORIの最新のInstagram

Instagramフォロワー数ランキング

渡辺直美

953.9万

Tasty Japan

680.3万

i_am_kiko

593.9万

Nissan

586.5万

Gymshark

538.8万

The North Face

486.4万

佐々木希

442.5万

山﨑賢人

433.4万

Honda

431.2万

もっと見る

Copyright© Trendly , 2022 All Rights Reserved Powered by AFFINGER5.