熱々を食べたい!丸ごとかぶグラタン 2人分 材料: かぶ 2個 挽き肉 80g サラダ油 大さじ1 トマトケチャップ 大さじ2 中濃ソース 小さじ1 塩こしょう 少々 ピザ用チーズ 20g パセリ 適量 作り方: 1.オーブンは200℃に予熱しておく。 2.かぶは上部を切り落とし、皮をむいて中身をスプーンでくり抜く。 3..葉の部分はよく洗ってみじん切り、くり抜いた中身はみじん切りにしてしっかり水気をしぼる。 4..フライパンにサラダ油をひき、挽き肉と(2)を入れて炒め、肉の色が変わったらトマトケチャップ 、中濃ソース、塩こしょうを入れて炒め合わせる。 5.天板にクッキングシートをしき、切り落としたかぶの上部をおく。(2)に(4)をつめ、上にピザ用チーズをのせて天板におき、200℃のオーブンで20〜30分焼く。 6.お皿にのせ、パセリをふったら、完成! Whole turnip gratin For 2 people material: 2 turnips Minced meat 80g 1 tablespoon of salad oil 2 tablespoons of tomato ketchup Nakano sauce 1 teaspoon A little salt and pepper Pizza cheese 20g Appropriate amount of parsley How to make: 1. Preheat the oven to 200 ° C. 2. Cut off the top of the turnip, peel it and cut out the contents with a spoon. 3. Wash the leaves well and chop them, and chop the hollowed out contents and squeeze the water well. 4. Add salad oil to a frying pan, add minced meat and (2) and fry. When the color of the meat changes, add tomato ketchup, worcestershire sauce and salt and pepper and fry. 5. Place the parchment paper on the top plate and place the top of the cut-off turnip. Fill (2) with (4), place pizza cheese on top, place on the top plate, and bake in an oven at 200 ° C for 20 to 30 minutes. 6. Place it on a plate, sprinkle with parsley, and you're done! #料理 #手料理 #レシピ #料理動画 #クッキング #美味しい #tastyjapan #buzzfeed #cooking #tasty #japan #food #バズりスイーツ #バズりごはん
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